۱۲:۲۰

۱۴۰۳/۱۲/۰۹

افت بهای نفت به پایین‌ترین سطح در دو ماه اخیر در پی افزایش ذخایر سوخت آمریکا

قیمت نفت، روز چهارشنبه، به پایین‌ترین سطح خود در دو ماه اخیر رسید. این کاهش قیمت به دنبال افزایش غیرمنتظره ذخایر سوخت آمریکا اتفاق افتاد.
کد خبر : ۱۲۶

به گزارش هاب‌نیوز، قیمت نفت، روز چهارشنبه، به پایین‌ترین سطح خود در دو ماه اخیر رسید. این کاهش قیمت به دنبال افزایش غیرمنتظره ذخایر سوخت آمریکا اتفاق افتاد. عواملی همچون ضعف در میزان تقاضا و همچنین احتمال توافق صلح بین روسیه و اوکراین نیز بر قیمت‌ها سایه افکنده و آن‌ها را تحت شعاع قرار داده است. با این حساب، نفت خام برنت با ۴۹ سنت کاهش (معادل ۰.۶۷ درصد) به ۷۲.۵۳ دلار در هر بشکه رسید و قرارداد‌های آتی نفت خام WTI نیز با ۳۱ سنت کاهش (معادل ۰.۴۵ درصد) ۶۸.۶۲ دلار در هر بشکه بسته شد. 

قابل ذکر است، هر دو شاخص در پایین‌ترین سطح خود از ۱۰ دسامبر قرار گرفتند. 

اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده اعلام کرد که ذخایر بنزین و نفت گاز آمریکا در هفته گذشته به طور غیرمنتظره‌ای افزایش یافت، در حالی که ذخایر نفت خام به دلیل افزایش فعالیت پالایشگاه‌ها رو به کاهش گذاشته است. 

استراتژیست‌های بازار انرژی در یادداشتی با بیان این که چشم‌انداز توافق صلح بین مسکو و کی یف رو به پیشرفت است، افزودند که بازار همچنین در حال بررسی پیامد‌های توافق همکاری میان آمریکا و اوکراین در حوزه مواد معدنی است. 

در این یادداشت آمده است: «این موضوع ما را یک گام به لغو تحریم‌های روسیه نزدیک‌تر می‌کند و بخش زیادی از عدم قطعیت عرضه موجود در بازار را از بین می‌برد».

به گفته تحلیلگران، ریسک‌های نزولی قیمت نفت به دنبال سیاست‌های دونالد ترامپ همچون ابتکار عمل برای حمایت از صادرات بیشتر نفت عراق، افزایش یافته است و سیاست‌های تعرفه‌ای وی نیزمی‌تواند منجر به جنگ تجاری و محدودیت رشد اقتصادی شود. 

ایالات متحده و اوکراین در مورد شرایط پیش نویس توافق برای همکاری در حوزه مواد معدنی که بخش عمده تلاش‌های ترامپ در راستای پایان سریع جنگ در اوکراین است، به توافق رسیده‌اند.‌

می‌توان گفت، علیرغم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، نگرانی‌ها در مورد کاهش تقاضا به دنبال وقوع جنگ تجاری، تشویش‌ها در مورد کاهش عرضه کوتاه مدت نفت را، کاهش داده است. 

ترامپ همچنین به تازگی امتیازات داده شده به ونزوئلا در سال ۲۰۲۲، از سوی جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، را لغو کرد.

در قالب امتیازات یاد شده، دولت بایدن به شرکت شورون مجوز گسترش تولید در ونزوئلا و واردات نفت خام این کشور به خاک آمریکا را صادر کرده بود.

انتهای یام/


گزارش خطا
ارسال نظر